Disclaimer

Deze disclaimer regelt het gebruik van deze website. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals hieronder uiteengezet. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je deze website niet te gebruiken.

  1. Inhoud van de website: De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, geven we geen garanties voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico.

  2. Geen professioneel advies: De informatie op deze website vormt geen professioneel advies. Het gebruik van enig materiaal op deze website of het vertrouwen op de verstrekte informatie is geheel voor eigen verantwoordelijkheid. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifiek advies met betrekking tot jouw situatie.

  3. Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. We hebben geen controle over de inhoud of beschikbaarheid van deze externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites.

  4. Geen garanties: We doen geen garanties of verklaringen van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de werking van deze website, de informatie, inhoud, materialen of producten die op deze website worden aangeboden.

  5. Beperking van aansprakelijkheid: We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website, inclusief maar niet beperkt tot schade als gevolg van verlies van gegevens, winst of gebruik.

  6. Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de laatste versie van deze disclaimer te controleren.

Door deze website te gebruiken, stem je in met de voorwaarden van deze disclaimer. Indien je vragen of opmerkingen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactinformatie vermeld op deze website.

Disclaimer